Kies jouw beurs!

Informatie voor
decanen en mentoren

7 & 8 december 2018
ahoy rotterdam

Verbreed de toekomst van uw leerlingen
met Studiebeurs West

Ook dit jaar staan vele leerlingen weer voor één van de belangrijkste keuzes in hun leven: het kiezen van een vervolgopleiding. Niet gemakkelijk met het grote aanbod aan studieplaatsen, studierichtingen, opleidingen en niet te vergeten de mogelijkheden van een studie of tussenjaar in het buitenland.

Een bezoek aan StudieBeurs West is hét moment voor leerlingen en hun ouders om kennis te maken met verschillende branches, beroepen, onderwijsinstellingen en leer- en werkbedrijven. Daarnaast worden leerlingen tijdens de beurs ook over andere voor hen relevante onderwerpen geïnformeerd waaronder studiekeuzetips, studiefinanciering en studentenhuisvesting. Tijdens deze beurzen kunnen zij voldoende inspiratie opdoen en informatie vergaren die hen helpt bij het maken van de juiste keuze voor studie, branche en beroep.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het bezoeken van de beurs en alle hulpmiddelen voor studiekeuze die uw leerlingen hier geboden worden? 

Bekijk de mogelijkheden
Heeft U vragen? Wij bellen U graag terug!
Ik ben een
Bel mij terug
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Altijd het laatste nieuws direct in je mailbox? We houden je graag op de hoogte van ontwikkelingen rondom Studiebeurs West. Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ik ben een
Aanmelden nieuwsbrief
Studiebeurs West wordt georganiseerd door:
Adresgegevens:
Nuenenseweg 167
5667 KP Geldrop
Contactgegevens:
Tel: 040 - 297 94 94
www.ogz.nl