Kies jouw beurs!

Hoe bezoekt u de beurs?

U kunt de beurs klassikaal bezoeken met het gebruik van eigen vervoer of gebruik maken van het door ons georganiseerde busvervoer(vanaf 30 personen).

Klassikaal bezoek

U kunt de beurs eenvoudig met uw leerlingen bezoeken door uw klas vooraf aan te melden.

Na registratie ontvangt u direct een mail met daarin een code waarmee uw leerlingen een persoonlijk e-ticket kunnen aanvragen. Zonder geprint persoonlijk e-ticket is er helaas geen toegang tot de beurs. Meld uw klas hier direct aan voor een bezoek aan de beurs.

 

Georganiseerd busvervoer

Op vrijdag 8 december kunt u de beurs met uw leerlingen, studiebegeleiders en ouders klassikaal bezoeken. Ligt uw school binnen 50 kilometer van Ahoy dan betaalt u een kleine bijdrage van € 5,- per inzittende, vanaf 50 tot 70 km betaalt u €6,50 en vanaf 70 km is het busvervoer alleen mogelijk op aanvraag. Na het beursbezoek brengen we u ook weer netjes thuis. Vanaf 30 personen is het busvervoer te reserveren.

Wij gaan uit van een beursbezoek van minimaal 1,5 en maximaal 2 uur inclusief het in- en uitstappen bij de bus. 

Klassikaal registreren inclusief busvervoer kan hier tot en met maandag 20 november.

   

Waarom klassikaal registeren?

Na registratie heeft u in uw mail een login ontvangen voor uw persoonlijk “Management decanen”. U kunt hier zien welke leerlingen al een persoonlijk e-ticket hebben aangevraagd. Op deze plek kunt u eveneens alle e-tickets van de aangemelde leerlingen in één keer uitprinten (mits zij zich via de persoonlijke code hebben geregistreerd). U kunt ook zien wie achteraf de beurs wel of niet hebben bezocht.

Klassikaal registreren is niet alleen handig voor u maar ook voor uw leerlingen. Het ticket is voorzien van een barcode. Wanneer uw leerlingen op de beurs meer informatie wensen van een bepaalde opleiding of onderwijsinstelling, kunnen zij zich laten scannen en zullen zij de voor hen relevante informatie digitaal ontvangen.

Naast bovenstaande voordelen voorkomt het ook lange rijen bij de ingang, wel zo fijn voor u en uw leerlingen.

   

Bezoekt u niet klassikaal?

Bezoekt u de beurs niet klassikaal maar wilt u wel uw leerlingen en hun ouders op de beurs attenderen?

Bestel dan hier posters en flyers van de beurs, die u kunt ophangen en uitreiken bijvoorbeeld tijdens ouderavonden.